Behandelingen

Total package

 

De total package is hetzelfde als de Detox Time, alleen dan inclusief het knippen om je kapsel helemaal af te maken!

Detox time

 

Een heerlijke verwen behandeling! We gaan eerst kijken naar wat je haar nodig heeft en aan de hand daarvan wordt je haar goed gereinigd met een scalp scrub en detox. Daarna breng ik een passend masker aan dat lekker onder de warmtekap in mag trekken. We sluiten het af met extra hydratatie voor zachte en verzorgde krullen.

Curly cut

 

We zullen eerst kijken naar je type krul. Hoe valt het en wat voor producten heeft het nodig. Loop je ergens tegenaan en wat zijn je wensen? Van tevoren zullen we alles bespreken voordat we beginnen aan het knippen.

Wash, style & Dry

 

Heb je een feestje of wil je weten of de Curly Girl methode iets voor jou is? Laat je haar dan wassen, stylen en drogen!

Little diva cut(<12 jaar)

 

Een knipbeurt voor de kleine curly's. Het haar wordt gewassen, gestyled en gedroogd. Ik zal jullie uiteraard helpen en begeleiden om de beste routine te vinden.

Wash, style & dry (<12 jaar)

Heb je hulp nodig bij het stylen van het haar, of wil je weten wat de juiste producten zijn voor het haar van je kind. Boek dan deze behandeling en ik help jullie op weg.

Roots / full color

 

Je kunt ook bij Curly Diva terecht voor het kleuren van je uitgroei, of voor een volledige kleuring. Wil je daarbij ook geknipt worden, dan komt er €30,- toeslag bij.

Highlights & toner

 

We zullen samen overleggen wat je wensen zijn, en of er evt een toner nodig is om de juiste kleur te creëren. Voor extra bescherming kan er Olaplex toegevoegd worden aan de kleur.